Vores visioner

Vores lille rytterklub består af en ridehal på 20 x 40 m hvor man kan stå sikkert og se ridning. Vi har en stor rytterstue med toiletter, sadelrum og en stald med 5 hestebokse. Derfor er der oftest kun heste der går med på elevhold der står i klubben. Vi har 2 udendørs dressurbaner på 20 x 60 m, hvor den ene er med bund af muslingeskaller og den anden er en jordbane og så har vi en dejlig stor spring bane.
Vi går ind for at vores heste så vidt muligt går på døgnfold hele året,  og fodres med kvalitetsfoder. Vi går meget op i at hestenes trivses og har en regel om at hestene kun bruges max 2 - 2,5 timer dagligt og får mindst 1, gerne 2 ugentlige fridage. Hestene er både privat ejede heste og klubbens egne, men bruges som sagt alle i undervisningen. 
Vi har elevhold fra kravlegårdshold for de mindste, begynder, let-øvet og øvet hold, vi har også ambitioner om springhold for alle. Det er også muligt at få facilitetskort, så man kan bruge faciliteterne uden at få undervisning.
Vores klub er lille men sammenholdet er KÆMPE stort. De fleste kender hinanden og er sammen på kryds af kunnen og alder. Vi har flest af de unge elever, som skal lære hesteverden at kende og det er vi ret gode til at lære fra os og give de unge en god opstart til livet med heste og hygge både med hinanden og hestene.
Vi har forskellige undervisere hver ugedag og har heldigvis mange søde forældre og andre, som er gode til at hjælpe til.
Sork Bestyrelse | Herningvej 30, Sønder-Omme  | tilmelding.sork@gmail.com